Sreda, 10/04 - Fudbal, Srbija, Serbia Cup
10/04Čukarički vs VojvodinaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/04/2024 17:12
U četvrtfinalu fudbalskog kupa Srbije na Banovom Brdu sastaju se Čukarički i Vojvodina. Ovaj meč je na programu u sredu u 17 časova.
Čukarički

Prošle sedmice igrali su Brđani u Novom Sadu, na Karađorđu, a utakmica je okončana bez pobednika rezultatom 1:1. To je bio drugi međusobni duel ove dve ekipe i ponovo je bilo nerešeno, kao i jesenas na Brdu kada je bilo 2:2. Nije ni ovo poslednji duel Čuke i Voše pošto su oba tima izborila plej-of i čeka ih još jedan ogled, koji će, lako je moguće, odlučiti o mestu u Evropi. Kup je šansa da se Evropa obezbedi na taj način, bez plasmana među četiri najbolja tima šampionata. S obzirom da je poznato da će na prva tri mesta biti Zvezda, Partizan i TSC, ne nužno i tim redom, ostaje ušražnjeno samo još jedno mesto, a baš su Brđani i Lale najveći kandidati da budu ti četvrti, uz kragujevački Radnički. Čukarički je bez poraza u pet prethodnih kola ali za to vreme ima samo jednu pobedu i čak četiri remija, uključujući onaj u Bačkoj Topoli protiv TSC u prošlom kolu.

Vojvodina

Novosađani igraju odlično u poslednje vreme, na početku drugog dela sezone nisu blistali ali su u međuvremenu postali nepobedivi. Nisu poraženi već osam uzastopnih kola a na poslednjih šest imaju pet pobeda i jedan remi, upravo protiv Čukaričkog na svom Karađorđu. Najavljena su velika ulaganja u klub na kraju sezone pa bi bilo odlično da Vojvodina opet obezbedi igranje u Evropi. Posle loših rezultata naših klubova u, još uvek, aktuelnoj sezoni, ulazak u grupnu fazu bilo kog evropskog kupa biće znatno teže ostavriti nego ovog leta kada su tri tima imala zagarantovano igranje do Nove godine u Evropi. Voša je u prošlom kolu slavila u Pančevu sa ubedljivih 3:0 i sa dosta optimizma ide u prestonicu na još jedan okršaj sa Čukaričkim koga nisu uspeli da pobede prošle sedmice u vanrednom kolu.

Predlog

Sudeći po formi Vojvodina je u maloj prednosti ali su ove dve ekipe toliko slične po kvalitetu da je na Brdu sve moguće. Vojvodina je imala lakši put do četvrtfinala i pored toga što su dva puta gostovali u najmasovnijem takmičenju. Igrali su protiv gradskih rivala Mladosti GAT i Novog Sada, dok je Čukarički morao da eliminiše Javor i novobeogradski Radnički. Probajte s golovima, jesenas ih je na Banovom Brdu bilo četiri, po dva na obe strane, a sada bi trebalo da bude makar po jedan. Za GG koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.