Sreda, 10/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
10/04Vest Bromvič Albion vs Rotherham UnitedPoluvreme/Krajtip: 1/1
9 / 10 Ulog
08/04/2024 17:31
Ovo je meč koji ekipa iz Birmingema mora da dobije. Otpisani Roteram gostuje Vest Bromu u sredu od 20.45.
Vest Bromvič Albion

Ekipa iz Birmingema ostvariće jedan svoj cilj u aktuelnoj sezoni ako uspe u nameri da zadrži sadašnji položaj na tabeli. Naime, VBA je sada na 5. mestu, do kraja sezone ostalo je da se odigra još pet kola, a njima su najveća pretnja fudbaleri Koventrija, Hala, Midlzboroa i Prestona. Svaki bod biće veoma važan a to što Vest Brom igra sa timom koji je već otipsan može  samo da im ide na ruku. Vrećice su bez pobede već tri kola ali nisu izgubile na prethodnih 9 prvenstvenih mečeva. Poslednji poraz dođiveli su sredinom febrauara kada su na svom terenu izgubili od Sautemptona sa 2:0. U prethodnih desetak dana dva puta su igrali nerešeno 2:2, prvo protiv Votforda na svom terenu a onda u subotu na gostovanju Stouku. Bolje bi bilo da su makar jedan mečdobili, ali su barem produžili niz nepobedivosti.

Roteram Junajted

Gosti se posle dve sezone u Čempionšipu vraćaju u Ligu 1. Roteram se nekako i držao na početku sezone ali je negde u sredini posustao i prigrabio \'\'fenjer\'\' koji ni do danas nije ispustio. Iz 41 odigrane utakmice sakupili su samo 23 boda, što je u ovom momentu čak 19 manje od prvog tima iznad njih, a to je Šefild Venzdej. U opticaju je još samo 15 bodova pa nema ni teoretske šanse da se Roteram spasi čak ni nekim svetskim čudom. Mlinari su ipak pokazali karakter i u poslednja četiri kola imaju i jednu pobedu, nad Milvolom, remi sa Hadersfildom i dva poraza. U subotu su izgubili od Plimuta na svom Njujork stadionu ali samo sa 1:0. Ono što je zanimljivo ove sezone nemaju pobedu na strani i samo su na četiri meča u gostima uspevali da osvoje po bod, poslednji put još 20. januara.

Predlog

Pitanje pobednika u ovom meču se ne postavlja, za VBA su bodovi ionako preko potrebni a samo je bitno kako pronaći dobru kvotu i koju igru predložiti jer je za jedinicu ona preniska. U prvom delu sezone VBA je slavio sa 2:0 kao gost i verujemo da će i sada, na svom stadionu, uspeti da lako dođe do bodova. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 1.73 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.