Sreda, 10/04 - Fudbal, Japan, J. Liga
10/04Yokohama F. Marinos vs Gamba Osaka1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/04/2024 21:29
Japansko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Jokohame i Gamba Osake. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Jokohama

Fudbaleri Jokohame se trenutno nalaze sedmom mestu na tabeli, iako je o samoj tabeli još rano govoriti pošto je od početka šampionata prošlo tek šest kola.
Sigurno je da Jokohama slovi za jednog od glavnih favorita za naslov prvaka Japana, a do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva u prvenstvu i ostvarila tri trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na teškom gostovanju kod Kobea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Gamba Osaka

Što se Gambe tiče, trenutno je ova ekipa stacionirana na dvanaestom mestu na tabeli, i to pošto je ovaj tim na šest odigranih susreta ostvario dva trijumfa, tri remija i samo jedan poraz i to od Sapora u prošlom kolu kada je bilo 1:0.
Na gostovanjima je do sada ovaj tim odigrao tri meča i još uvek nije upisao trijumf, pošto je u tom periodu Gamba Osaka dva puta remizirala, uz taj pomenuti poraz od Sapora u prošlom kolu. Ipak, poslednji trijumf je ova ekipa u prvenstvu ostvarila još sredinom marta.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme deluje zaista da je Jokohama veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.