Utorak, 09/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
09/04Šefild Venzdej vs Norič Siti1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
09/04/2024 00:25
Šefild Venzdej će u okviru 42. kola Čempionšipa ugostiti ekipu Noriča. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Šefild Venzdej

Ekipa Šefilda je trenutno u veoma nezavinoj situaciji i sa 42 osvojena boda nalaze se na pretposlednjem mjestu. Samo bod su daleko od sigurne zone i sigurno je da će se do kraja boriti za opstanak u Čempionšipu. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 poraza, 1 remi i 1 poraz. Poslednji meč je donio trijumf nakon mnogo vremena, a slavili su na gostovanju protiv ekipe Kvins Park Rendžersa sa 0:2. Sa 64 primljena gola imaju jednu od najlošijih odbrana u čitavom Čempionšipu.

Norič

Ekipa Norič Sitija je nakon 41. odigranog kola na skoru od 20 trijumfa, 7 remija i 14 poraza, te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 67 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju u sjajnoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju čak 4 trijumfa i samo jedan remi. Šesta pozicija im garantuje plasman u plejof ali još uvijek nisu osigurali plasman među 6 najboljih. U prethodnom kolu su savladali drugoplasirani Ipsvič rezultatom 1:0, što je svakako doprinijelo povećanju njihovog sampouzdanja pred nastavak sezone.

Prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući sastav slaviti u ovom meču, pa predlažemo igru 2.25 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.