Četvrtak, 11/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
11/04Flamengo vs PalestinoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/04/2024 08:21
Sredinom nedelje nas očekuju mečevi drugog kola grupne faze Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Flamenga i Palestina. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga imaju najviše moguće ciljeve u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores, a nije sve najbolje počelo po ovu ekipu.
Naime, brazilski predstavnik je u prvom kolu samo remizirao na gostovanju kod Miljonariosa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Iako je upravo Flamengo prvi stigao do vođstva na tom duelu, a kolumbijski predstavnik izjednačio u 80. minutu, deluje da svi navijači ovog kluba moraju da budu zadovoljni rezultatom, pošto je Miljonarios bio bolji tim na terenu.

Palestino

Na prvi pogled u konkurenciji Flamenga, Miljonariosa i Bolivara, deluje da je Palestino možda i autsajder u grupi.
U prvom kolu je čileanski predstavnik odigrao jedan katastrofalan meč na svom stadionu protiv Bolivara, a na tom duelu je bolivijski predstavnik slavio sa više nego ubedljivih 0:4.
Da stvari budu još gore, Palestino u ovom kolu gostuje kod prvog favorita u grupi, koji na sve to želi da se iskupi svojim navijačima za remi u prvom kolu, pa je utisak da se fudbalerima Palestina crno piše.

Naš predlog

Flamengo kao što smo već to pomenuli želi da popravi utisak iz prvog kola, dok je Palestinu ovaj duel stigao u najgorem mogućem trenutku, protiv silno motivisanog rivala.
Smatramo da nas očekuje prava goleada, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.