Četvrtak, 11/04 - Fudbal, Srbija, Serbia Cup
11/04Radnički Kragujevac vs Novi PazarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/04/2024 15:32
Za Pazarce je kup poslednja šansa da urade nešto u ovoj sezoni. Meč na \'\'Čika Dači\'\' u Kragujevcu igra se u četvrtak od 16 časova.
Radnički 1923

Crveni đavoli nastavljaju sa sjajnim partijama ovog proleća i prošlog vikenda su ostvarili još jednu pobedu, ovog puta preed svojim navijačima protiv subotičkog Spartaka. To je bio već osmi trijumf u drugom delu sezone uz dva doživelja poraza, od Zvezde u Beogradu i Mladosti u Lučanima. Još jednom ističemo doprinos trenera Feđe Dudića i katastrofalan start Radničkog u prvenstvu sa 4 uzastopna poraza. Boriće se Kragujevčani za četvrto mesto sa Vojvodinom i Čukaričkim, samim tim i za izlazak u Evropu, što je malo ko mogao da pretpostavi nakon onakvog starta. Imaju priliku da se nađu u polufinalu Kupa Srbije, a uz dobar žreb možda se nađu i u finalu, što bi ovu sezonu promovisalo u najuspešniju u istoriji.

Novi Pazar

Za Pazarce važi sve suprotno. Od njih se mnogo više očekivalo, napravili su odličan tim sa mnogo poznatih i kvalitetnih igrača ali nešto jednostavno nije kliknulo. Često su menjani treneri i ispada da je smena Siniše Dobrašinovića bila greška. Igor Matić je ostvario katastrofalne rezultate sa Novim Pazarom ovog proleća i njega je zamenio prezimenjak Slavko. Za plasman u plej-of je kasno, posebno nakon poraza od Partizana u nedelju, pa Kup Srbije ostaje jedina šansa Pazaraca za nešto konkretno u ovoj sezoni ali i za eventualni izlazak u Evropu, što se najavljivalo gromoglasno na početku sezone. Ukoliko bi ispali i iz kupa, pitanje je kako bi se odvijala sezona do kraja u klubu sa Jošanice bez ikakvih takmičarskih ciljeva.

Predlog

Ispada da su Pazarci dobro igrali samo protiv Kragujevčana. Dobili su oba meča sa Radničkim, u Novom pazaru je bilo 2:0 a u Kragujevcu na \'\'Čika Dači\'\' čak 4:0 za Pazar. Hoće li biti treća sreća za Radnički ili će Novi Pazar plasmanom u polufine donekle ispraviti kikseve iz prvenstva. Naš predlog su golovi i verujemo da će ih biti barem po jedan na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.