Sreda, 10/04 - Fudbal, Srbija, Serbia Cup
10/04Partizan vs VoždovacPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
09/04/2024 22:30
Partizan će u okviru četvrtfinala nacionalnog kupa dočekati ekipu Voždovca. Utakmica je na programu od 15 časova.
Partizan

Crno-bijeli su prethodne nedelje slavili na gostovanju protiv ekipe Voždovca i danas će na svom stadionu imati zadatak da ih eliminišu i iz kup takmičenja. Danas će sve stati u ovih 90 minuta, pošto će jedna ekipa na kraju morati kao gubitnik napustiti teren. Uspio je da prebrodi Partizan malu krizu posle poraza od Napretka ali i neriješenog ishoda protiv Mladosti iz Lučana. Teškom mukom su došli do sva tri boda na krovu protiv njih i sigurno je da će danas morati dosta bolji odigrati ukoliko žele proći dalje.

Voždovac

Upala je ekipa Voždovca u veoma lošu seriju rezultata po povratku sa zimske pauze i ta serija traje i dan danas. Međutim protiv Partizana su odigrali sjajan meč i tako sebi stavili do znanja da mogu da igraju sa velikim i kvalitetnijim ekipama. Tim je sastavljen od veoma mladih i talentovanih igrača i danas će sigurno htjeti da se pokažu u što boljem svijetlu. U nizu su od 3 uzastopna takmičenja, a u prethodnom kolu Super lige Srbije poraženi su od Radničkog iz Niša rezultatom 2:1.

Prijedlog

Mišljenja smo da Partizan neće ništa prepustiti slučaju te da će od starta napasti jako, prema tome predlažemo prelaz 1/1 po kvoti 1.85 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.