Sreda, 10/04 - Fudbal, Srbija, Serbia Cup
10/04Čukarički vs Vojvodina1X2tip: X
8 / 10 Ulog
09/04/2024 22:48
Čukarički će u okviru četvrtfinala nacionalnog kupa Srbije dočekati ekipu Vojvodine. Utakmica je na programu od 17 časova.
Čukarički

Tim sa Čukaričkog je u poslednje vrijeme odigrao dosta utakmica koje su na kraju završene neriješenim ishodom, te su se tako našli u problemu kada je borba za Evropu u pitanju. Trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, a u poslednjih 5 mečeva su samo jednom trijumfovali. Igraju veoma čvrste mečeve i imaju jednu od najboljih odbrana u ligi. U poslednjem kolu su remizirali protiv veoma dobrog TSC-a, a na današnjem meču će imati prednost domaćeg terena.

Vojvodina

Tim iz Novog Sada je dugo bio u velikoj krizi rezultata ali kada je ostvaren prvi trijumf u proljećnom dijelu sezone, onda je u uslijedila rapsodija. Na poslednjih 6 mečeva ostvarili su čak 5 trijumfa i remi upravo sa ekipom Čukaričkog u gostima. U poslednjem kolu su ubjedljivo slavili protiv Železničara iz Pančeva sa rezultatom 0:3. Prošle godine je Vojvodina u kupu eliminisana upravo od Čukaričkog, pa je vjerujemo sada vrijeme za osvetu.

Prijedlog

Mišljenja smo da obje ekipe imaju kvalitet i da neće biti lako nijednom timu da trijumfuje, po nama ovde je najbliža igra X po kvoti 3.40 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.