Četvrtak, 11/04 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
11/04HJK vs Lahti1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/04/2024 08:09
U četvrtak je veoma interesantna ponuda za klađenje a za vas smo ovog puta analizirali duel između Helsinkija i Lahtija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Helsinki

Helsinki je najtrofejniji finski klub, a ujedno je ova ekipa i glavni kandidat za naslov prvaka ove zemlje.
Ipak, mora se priznati da nije sve počelo onako kako su svi navijači ovog tima to očekivali.
Naime, klub iz prestonice Finske je odmah u prvom kolu doživeo neočekivani poraz i to na gostovanju kod Kupsa, a taj duel je završen pobedom domaćina od 3:1, uz napomenu da je Helsinki počasni pogodak postigao u osmom minutu sudijske nadoknade.

Lahti

Što se tiče Lahtija, ova ekipa je prošlu sezonu završila na desetom mestu na tabeli, a verovatno je najbitnije da je ovaj tim ponovo sačuvao prvoligaški status, i to pošto je ova ekipa na kraju imala čak sedam bodova viška u odnosu na tim koji je ispao i niži rang.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga finskog fudbala, Lahti je gostovao kod Ilvesa, i uspeo da isčupa bod, što je svakako dobar rezultat, a taj duel je završen bez pogodaka, iako se mora priznati da su se baš na tom duelu i očekivali golovi.

Naš predlog

Svakako da će Helsinki dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za katastrofu na premijeri protiv Kupsa, a na sve to moramo pomenuti i da Lahti generalno ne blista na strani, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.