Petak, 12/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
12/04River Plata vs Nacional1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/04/2024 08:18
Kopa Libertadores se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili meč između River Plejta i Nasionala. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
River Plejt

Rivert Plejt je aktuelni šampion Argentine, međutim, prošle sezone se ova ekipa nije proslavila u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Južnoj Americi, a poznato da je argentinski predstavnik stalno ima najviše moguće ambicije kada je ovo takmičenje u pitanju.
U prvom kolu novog izdanja Kopa Libertadores ova ekipa je slavila na gostovanju kod Tačire, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Inače, u međuvremenu je River Plejt u okviru argentinskog Liga Kupa slavio na svom terenu protiv Rosarija, kada je bilo 2:1.

Nasional

Nasional je urugvajski velikan koji je do sada čak 49 puta dolazio do šampionske titule u ovoj zemlji, a na sve to je klub iz Montevidea tri puta osvajao Kopa Libertadores, a poslednji put je to bio slučaj davne 1988. godine.
Naravno, Nasional poslednjih godina nije na svom prepoznatljivom nivou, makar u južno-američkim takmičenjima, a prošlu sezonu u urugvajskom prvenstvu je ovaj tim završio na trećem mestu na tabeli.
Što se tiče starta ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores, u prvom kolu je klub iz Montevidea slavio na svom terenu protiv Libertada, rezultatom 2:0.

Naš predlog

Veoma zanimljiv duel nas očekuje na Monumentalu, a prednost ipak dajemo River Plejtu, ako ni zbog čega drugog onda zbog domaćeg terena, što ima veliku važnost kada su u pitanju mečevi koji nam dolazi iz Južne Amerike.
Kladionica Primobet jedinicu plaća sa kvotom 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.