Petak, 12/04 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
12/04Herta BSC vs Hansa RostockUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
10/04/2024 13:40
Samo šest kola pre kraja nemačke Cvajte malo toga je izvesno iako se neki ishodi naziru. U Berlinu domaća Herta dočekuje Hanzu u petak u 18.30.
Herta

Ne igra loše Herta u poslednje vreme ali nam se čini da su zakasnili sa pokušajem da se ekspresno vrate u elitu. U igri je još 18 bodova a Herta od trećeplasiranog Dizeldorfa ima 8 bodova manje. Nije to nešto što se ne moe stići ali je neophodno da i rivali gube dosta bodova a ispred Herte su i Karlsrue, Hanover i Hamburger. Ne uzimamo u obzir dve prvoplasirane ekipe jer smatramo da su Sent Pauli, pa i Holštajn iz Kila, vrlo blizu direktnog plasmana u Bundesligu. Herta je postigla veliki broj golova u poslednje vreme. Na tri prethodne utakmice uzeli su 7 bodova a dali čak 11 golova. Pobedili su Šalke 5:2 u Berlinu i Paderborn 3:2 na strani, dok su sa Nirnbergom odigrali 3:3 na svom stadionu.

Hanza

Gosti iz Roštoka na sve moguće načine pokušavaju da izbegnu najgore i opstanu u drugoligaškoj konkurenciji. Znaju dobro u Hazi kako je teško vratiti se posle ispadanja a oni su to već više puta radili. Trenutno su na 15. mestu sa 31 bodom, odmah iznad crte, ali samo sa jednim poenom više od Braunšvajga koji je u zoni baraža. Na dva poslednja mesta su Kajzerslautern, inače finalista DFB kupa, koji ima dva boda manje od Hanze, i poslednji Osnabrik koji je malo više zaostao. U prošlom kolu Hanza je ostavrila važnu pobedu nad Vehenom na svom terenu. I ekipa iz Vizbadena je u donjem delu tabele i bori se za status, a posle poraza od hanze imaju isti broj bodova kao i tim iz Roštoka. Hanza igra slabo na strani i samo je pobedila u Braunšvajgu u drugom delu sezone.

Predlog

Bodovi jeu važniji gostima ali ni Hazna neće odustati dok postoji i iminimalna šansa da se vrati u Bundesligu. Ovaj veliki klub je ispao prošlog proleća i nije se najbolje snašao na početku Cvajte. Sada igraju bolje i lako postižu golove, pa očekujemo da i protiv Hanze barem dva puta budu precizni. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.