Četvrtak, 11/04 - Fudbal, Bugarska, A PFG
11/04CSKA 1948 Sofia vs Ludogorec1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/04/2024 15:53
Ekipa CSKA će u okviru zaostalog meča 8. kola Prve lige Bugarske dočekati ekipu Ludogoreca. Utakmica je na programu od 17 časova i 45 minuta.
CSKA 1948

Novonastali klub koji je nastao kao ogranak od originalnog CSKA Sofije je ove sezone nakon 27 odigranih mečeva uspio da sakupi 39 bodova, što je dovoljno za poziciju broj 7. koja ne garantuje plasman u doigravanje za Evropu i takmičenje među 6 najboljih. U poslednje vrijeme igraju u veoma lošoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu, nakon vezanih poraza upisali su 2 vezana remija od kojih je poslednji bio protiv Boteva iz Plovdiva u meču bez golova.

Ludogorec

Po ispadanju iz Evrope ekipa Ludogoreca je na sjajan način uspijela da se vrati na lidersku poziciju na tabeli i sada su na već 6 bodova viška od drugoplasirane ekipe uz utakmicu manje. Igraju u sjajnoj formi i na poslednjih 5 mečeva su upisali svih 5 pobjeda. U poslednje kolu su slavili na gostovanju protiv slabašnog Pirina sa 0:2. Imaju najbolji napad ali i najbolju odbranu u čitavoj ligi. Prvi duel ova dva tima je završen rezultatom 2:0 za Ludogorec.

Prijedlog

Predlažemo čistu dvojku na goste iz Razgrada, po kvoti 1.50 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.