Subota, 13/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
13/04Njukasl Junajted vs TotenhemUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
10/04/2024 18:23
Za Svrake bi sezona mogla da se završi ali za Pevce tek slede važni mečevi. Utakmica na Sent Džejms parku igra se u subotnjem meatineu od 13.30.
Njukasl

Tim sa severa Engleske nije ispunio očekivanja u ovoj sezoni. Sve je bilo idealno na početku, igrali su u Ligi šampiona, pobedili Siti i Junajted u EFL kupu i držali se dosta dobro u Premijer ligi. Međutim, kako su krenuli neuspesi u Evropi tako je Njukasl padao i na domaćoj sceni i sada, na sedam kola do kraja prvenstva, nalaze se na 8. mestu ali sa dvocifrenim zaostatkom za timova koji će u Evropu. Smatramo da Njukasl ne bi ni zadovoljilo igranje u, na primer, Ligi konferencija, posebno posle ove sezone u kojoj su delili megdan, i pobeđivali, PSŽ, ali igrali i sa Dortmundom i Milanom. U proplom kolu su pobedili Fulam u gostima sa 1:0, što je bio treći vezani meč bez poraza n akon pobede nad Vest Hemom i remija sa Evertonom.

Totenhem

Pevci su se dočepali četvrtog mesta, svog kranjeneg cilja u ovoj sezoni. Malo zbog svojih rezultata a malo više zbog nešto slbijih igara Aston Vile, došlo je do rokade na toj poziciji, poslednjoj koja vodi u elitno takmičenje. Najvažniji meč za Totenhem bilo je ono gostovanje u Birmingemu kada su Vilu pobedili sa čak 4:0. Tu su poslali poruku da moraju u Ligu šampiona, pogotovo posle sezone u kojoj Evropu nisu ni videli. Posle ubedljivog poraza od Fulama Totenhem je ušao u dobru seriju i u prethodna tri kola je osvojio 7 bodova. Na svom Vajt Hart Lejnu su pobeđeni Luton i Notingem Forest, a u gostima je osvojen bod protiv Vest Hema. Imaju Pevci isti broj bodova kao i Aston Vila ali i utakmicu manje odigranu. To je onaj meč sa Čelsijem koji je odložen zbog obaveza Plavaca u FA kupu. Pošto bodovi na Stamford Bridžu nisu nikom zagarantovani, pa ni Totenhemu, potrebno je da preostale utakmice odigraju na najvišem nivou.

Predlog

Njukasl u poslednje vreme kada igra pred svojim navijačima priređuje spektakle. Bilo je nekoliko neverovatnih utakmica i preokreta, pre svih oni mečevi sa Lutonom i Vest Hemom nedavno. Protiv Šeširdžija su uzeli bod, ali su Čekićare pobedili i pored minusa od dva gola. Biće ovo meč sa mnogo golova, sredinom decembra je Totenhem pobedio Njukasl u Londonu sa 4:1, a naš predlog je igra 4+ sa koeficijentom 1.90 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.