Nedelja, 14/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
14/04Vojvodina vs TSC Bačka TopolaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/04/2024 12:35
Igra se poslednje kolo regularnog dela prvenstva a ove dve ekipe sastaće se još jednom u okviru plej-ofa. Meč na Karađorđu igra se u nedelju u 16.30.
Vojvodina

Novosađani su bili uspešniji posle penala na Banovom Brdu i eliminisali Čukarički u četvrtfinalu domaćeg kupa. Sada su u šeširu zajedno sa timovima Crvene zvezde, Partizana i kragujevačkog Radničkog i videćo ko će im biti rival u polufinalu. Ujedno se Vojvodina bori za što bolji plasman u prvenstvu i mogućnost da preko Super lige izbori Evropu. U seriji su od osam utakmica bez poraza sa pet pobeda i samo jednim remijem u prethodnih šest. Nalaze se na deobi 4. mesta sa Kragujevčanima i žele da ostanu na toj poziciji pošto je teško očekivati da mogu sustići TSC na trećem mestu koji ima 13 bodova više. U prošlom kolu Lale su slavile ubedljivo u Pančevu sa 3:0 protiv Železničara, što je bio treći vezani trijumf na strani.

TSC

Topolčani su ušuškani na trećoj poziciji. Postojala je šansa da se bore za drugo mesto i novi nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je sada Partizan na velikih 10 bodova razlike i sumnjamo da će TSC uspeti da to nadoknadi u plej-of. Ipak, ostao je još jedan međusobni duel sa crno-belima i ne treba se predavati unapred. Ekipa iz Bačke Topole postala je konstanta u srpskoj Super ligi, prošle sezone su bili vicešampioni, prvi put igrali grupnu fazu negog evropskog kupa, čime su znatno podigli lestvicu očekivanja. rezultati u Evropi, kao uostalom i drugih srpskih predstavnika, nisu bili dobri, i sada će se teže stizati do grupne faze. Šta je tu je, za početak je važno izboriti Evrope a onda na leto proći i kvalifikacije. TSC je niz od četiri pobede, sa čak 14 datih golova, prekinuo u rošlom kolu kada je na svom terenu odigrao 0:0 protiv Čukaričkog i tako za dva boda povećao zaostatak za Partizanom.

Predlog

U prvom meču između ove dve ekipe Vojvodina je iznenadila TSC u Bačkoj Topoli i slavila sa 2:1. Igra gol-gol dolazila je i u tri prehodna duela pa je to naš predlog i za ovaj meč na Karađorđi. Možda su bodovi važniji domaćinu ali TSC je rekorder po broju utakmica na strani na kojima nisu imali minus na poluvremenu. Naš predlog je GG za koji se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.