Subota, 13/04 - Fudbal, Španija, La Liga
13/04Atletiko Madrid vs Đirona1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/04/2024 19:31
U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Madrida i Đirone. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 14h.
Atletiko Madrid

Fudbaleri Atletiko Madrida igraju promenljivo ove sezone, a treba napomenuti da je i u takvoj situaciji ovaj tim na pragu plasmana u polufianale Lige šampiona, pošto su Jorgandžije u prvom četvrtfinalnom meču na svom stadionu pre nekoliko dana savladale Dortmund sa 2:1.
Što se tiče španskog prvenstva, trenutno Atletiko drži četvrto mesto na tabeli uz dva boda viška u odnosu na Atletik Bilbao.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Viljareala kada je bilo 1:2.

Đirona

Što se tiče Đirone, ovaj tim je hit šampionata, iako Katalonci igraju nešto slabije u poslednje vreme, treća pozicija je i dalje tu i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovaj tim naredne sezone gledati u Ligi šampiona, što je svakako ogroman uspeh za pulene trenera Mičua.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Betisa u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak pet pogodaka, a na kraju je Đirona slavila rezultatom 3:2, uz gol Stuanija u drugom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Deluje da ukoliko Atletiko želi da dođe do četvrtog mesta, a želi, ovaj tim prosto mora da slavi na ovom duelu protiv neugodne Đirone. Mišljenja smo da će se to i desiti, pošto u poslednje vreme Katalonci ne igraju baš najbolje van svog terena, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.