Ponedeljak, 15/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
15/04Novi Pazar vs Radnički NišUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
13/04/2024 13:22
U poslednjem kolu regularnog dela prvenstva srpske Super lige sastaju se Novi Pazar i Radnički iz Niša. Ove dve ekipe odigraće još jedan duel u okviru plej-auta. Meč se igra u ponedeljak u 16 časova.
Novi Pazar

Za Pazarce se sezona završila u četvrtak posle poraza od Radničkog u Kragujevca. Bio je to meč četvrtfinala Kupa Srbije i poslednja šansa za Novi Pazar da uradi nešto značajno ove sezone, u koju su ušli sa ogromnim ambicijama i nikad jačim timom. Razočarali su u prvenstvu, nisu se izborili ni za plej-of, a sve su upropastili u drugom delu sezone serijom loših rezultata. Ispada da je najveća greška bio otkaz za trenera Dobrašinovića, posle dolaska Igora Matića krenuli su i problemi i porazi u seriji. Bez obzira na ishod meča sa Nišlijama Pazar će ostati u donjem delu tabele i nastaviće takmičenje, kao i Radnički, u plej-autu.

Radnički Niš

Za razliku od svog rivala Nišlije imaju za šta da igraju. Njima je opstanak ugrožen i svaki bod će im mnogo značiti. Jesu Nišlije samo jedno mesto ispod Pazara, ali su do pre par kola bili na samom dnu tabele. Serijom dobrih rezultata, tačnije posle tri uzastopne pobede, stigli su do 10. mesta i mogu dosta lakše da dišu. Daleko od toga da su prebrinuli sve brige, čakaju ih sedam važnih utakmica u plej-autu i lako bi mogli ponovo da se strmoglave u opasnu zonu. Pred poslednje kolo Radničiki ima 32 boda i samo tri boda je udaljen od IMT-a na 14. poziciji. Nišlije su u dve prethodne sedmive pobedili na svom Čairu Lučance i Voždovac i slavili su na gostovanju kod Spartaka u Subotici. Sve su to timovi koji će, kao i oni, igrati u plej-autu. Sa dosta samopouzdanja idu u u grad na Jošanici i neće biti veliko iznenađenje ako se vrate s bodovima.

Predlog

jako će biti teško novom treneru Paraza pazar ima trenera Slavku Matiću, koji je zamenio prezimenjaka Igora. Za njega, ali i za Novi Pazar, meč sezone igran je na \'\'Čika Dači\'\' u Kragujevcu, da su pobedili ušli bi u polufinale kupa i nadali se izlasku u Evropu. Ovako im ostaje samo plej-aut, a sumnjamo da će se boriti za opstanak i pored toga da trenutno imaju pet vezanih poraza. Očekujemo otvoren meč kraj Jošanice i barem tri gola. Za 3+ kvota je 1.90 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.