Ponedeljak, 15/04 - Fudbal, Francuska, National
15/04Nansi vs MartiguesDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
13/04/2024 13:44
U poslednjoj utakmici 29. kola francuske Nacionalne lige Nansi dočekuje odlični Martig. Meč je na programu u ponedeljak u 18.30.
Nansi

Domaćin je u odličnoj seriji rezultata ali su sa finiširanjem zakasnili i neće uspeti da se domognu makar drugog mesta na karju prvenstva i tako se vrate u Ligu 2. Nansi je nekada igrao i u eliti ali je sada već par sezona u trećoj ligi. Posle pet vezanih utakmica bez pobede u prošlom kolu su poklekli na gostovanju u Sošou i verovatno već tada shvatili da od napretka nema ništa. Da su na strani bili barem približno uspešni kao na svom terenu, verujemo da bi sada razmišljali o plasmanu u drugu ligu. Kada igraju pred svojim navijačima fudbaleri Nansija su uglavnom pobeđivali a samo su jednom izgubili tokom cele sezone. U poslednjoj utakmici na domaćem terenu su remizirali ali su zato pre toga imali šest vezanih uspeha.

Martig

Za razliku od svog rivala ekipa Martiga i dalje ima odlične šanse da na kraju zauzme drugo mesto. Sada imaju tri boda manje od Niora, koji je drugi, ali i ovaj zaostali meč. Ukoliko bi slavili ponovo bi se izjednačili sa Niorom. Čini se da će odlučujući meč biti za dve sedmice kada Martig bude gostovao u Nioru i tada će imati šansu da u direktnom duelu pobede najvećeg rivala, s obzirom da je Red Star siguran na prvoj poziciji. Problem za Martig su utakmice na strani. Oni su na poslednja četiri gostovanja tri puta izgubili i samo jednom odigrali nerešeno, a na takav način se ne ulazi u viši rang. U prošlom kolu Martig je pobedio Vilefranš minimalnim rezultatom.

Predlog

U prvom delu sezone Martig je pobedio Nansi sa 1:0 a bio je uspešniji i u dva prošlogodišnja okršaja. Pre toga su se ove dve ekipe sastale u Ligi 2 još pre više od dve decenije. Motiv je na srani gostiju ali je Nansi \'\'gazda\'\' na svom terenu i zato je naš predlog dupla šansa na domaćina. Za 1x koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.