Nedelja, 14/04 - Fudbal, Italija, Serija A
14/04Inter vs KaljariUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
13/04/2024 20:40
U nedelju je na programu fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Intera i Kaljarija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Inter

Fudbaleri Intera igraju fenomenalno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa nalazi na pragu novog Skudeta.
Naime, u ovom trenutku Neroazuri imaju čak četrnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan, što je svakako ogromna zaliha pred finiš šampionata.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija slavili na veoma teškom gostovanju kod Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz podatak da je Inter do tri boda stigao nakon gola u finišu susreta.

Kaljari

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo Kaljari i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, trenutno se popularni Sardi nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U poslednje vreme izabranici legendarnog Klaudija Ranijerija igraju dosta dobro, a u prošlom kolu je tim sa Sardinije slavio na svom stadionu protiv nimalo naivne Atalante, a taj duel je završen pobedom domaćina od 3:1.

Naš predlog

Inter u finišu šampionata može da igra malo opuštenije, a sigurno je i da će Simone Inzagi malo promešati karte za ovaj duel, pa vam umesto standardne jedinice savetujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Primobet pripremila koeficijent 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.