Nedelja, 14/04 - Fudbal, SAD, MLS
14/04Atlanta United 2 vs Filadelfija JunionDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
13/04/2024 21:00
Posle dosta vremena smo za vas pripremili jedan meč iz MLS lige, a ovog puta je izbor pao na duel između Atlante i Filadelfije. Početak ovog susreta je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Atlanta

Atlanta se u ovom trenutku nalazi na šestom mestu na tabeli istočne konferencije, uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplairani Njujork Red Buls koji gotovo da igra bez greške na startu sezone.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Amerike odigrao solidan meč na gostovanju kod njegovog gradskog rivala Njujork Sitija, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, na domaćem terenu je do sada Atlanta odigrala tri susreta i ostvarila isto toliko trijumfa.

Filadelfija

Filadelfija igra na veoma visokom nivou na startu šampionata, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli istočne konferencije uz samo dva boda manjka u odnosu na Njujork Red Buls koji ima i meč viška, pa je ovo lepa prilika da Filadelfija pobedom zasedne na prvo mesto na tabeli, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Nešvila kada je bilo 1:2, a vredi pomenuti da je to bio i treći uzastopni trijumf ove ekipe.

Naš predlog

Iako Atlanta igra fenomenalno na svom terenu ove sezone, moramo napomenuti da Filadelfija u poslednje vreme igra možda i najbolji fudbal u Americi i mišljenja smo da gosti neće doživeti poraz na ovom duelu pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.