Nedelja, 14/04 - Fudbal, Španija, La Liga
14/04Granada vs Deportivo Alaves1X2tip: X
6 / 10 Ulog
14/04/2024 02:20
Granada će u okviru 31. kola popularne La Lige dočekati ekipu Alaveša. Utakmica je na programu od 16 časova i 15 minuta.
Granada

Činilo se da će Granada pružiti mnogo jači otpor u odlučujem dijelu sezone, ali njihova forma u poslednjih par mjeseci je zaista poražavajuća. Čak je i već ranije otpisana Almerija uspijela da ih sustigne, te su sada u samo bod razlike na samom dnu tabele. Granada je u poslednjih 5 kola upisala svih 5 poraza, a na poslednja 3 meča nisu postigli nijedan gol. Već sada su otpisani i viđeni su kao tim koji napušta elitu. Ne bi nas iznenadilo ukoliko bi se već iduće sezone ponovo vratili u elitu, a vidjećemo kako će izgledati sastav posle relegacije.

Alaveš

Njihov naredni protivnik sa 32 osvojena boda uspio da se izvuče iz teške situacije. Iako je Alaveš poražen na poslednja 2 meča, 13. pozicija garantuje im nešto mirniju završnicu sezone. Gosti imaju jedan od najslabijih napada u čitavoj ligi, pošto su na 30 utakmica postigli samo 26 golova. Mišljenja smo da će ovo biti jedan nezanimljiv meč sa nešto manje takmičarskog nadahnuća. Glavni cilj ovog tima je ostvaren za ovu sezonu i u idućoj će biti zanimljivo vidjeti da li će uspijeti opstati u eliti.

Prijedlog

Mišljenja smo da smo u ovom meču najbliži neriješenom ishodu, pa vam predlažemo X po kvoti 3.20 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.