Nedelja, 14/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
14/04Čukarički vs Partizan1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/04/2024 02:25
Ekipa Čukaričkog će ugostiti Partizan u okviru 30. kola Super lige Srbije. Utakmica je na programu od 19 časova i 15 minuta.
Čukarički

Tim sa Banovog brda je u poslednje vrijeme u nešto slabijoj formi, čime su sebi ugrozili  vizu za izlazak u Evropu. Trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, a na poslednjih 5 mečeva u Super ligi upisali su čak 4 remija i samo jedan trijumf. Ove sedmice su eliminisani iz kupa Srbije i to protiv Vojvodine posle izvođenja penala, pa im je sada jedina šansa za nešto više upravo šampionat. U poslednjem kolu su remizirali protiv TSC-a u meču bez golova.

Partizan

Uspio je Partizan da se uzdigne nakon jednog veoma turbulentnog perioda i nakon 3 meča bez pobjede. Trenutno su u nizu od 3 uzastopna trijumfa i nalaze se na 2. mjestu na  tabeli sa 70 osvojenih bodova, što je 4 manje od prvoplasiranog vječitog rivala. U poslednjem kolu su savladali Voždovac, a nakon toga su isti taj tim eliminisali u kupu posle izvođenja penala. U gostima ove sezone igraju samo jedan poraz i za očekivati je da ovde daju sve od sebe kako bi upisali 3 nova boda.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Partizan slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojjku po kvoti 1.88 u Superbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.