Ponedeljak, 15/04 - Fudbal, Francuska, Liga 2
15/04Grenoble vs Anže1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/04/2024 07:10
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Grenobla i Anžea. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Grenobl

Fudbaleri Grenobla u poslednje vreme imaju baš dosta problema, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa poslednji trijumf u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala ostvarila još početkom februara, kada je savladan Kaen sa ubedljivih 5:1.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu nekadašnji prvoligaš je samo jednom remizirao uz čak četiri poraza, što je svakako previše.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Pariza, kada je bilo 2:1.

Anže

Anže je jedan od glavnih kandidata za plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na deobi drugog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Sent Etjen, koji ima meč viška, i to pošto je ova ekipa u subotu poražena na gostovanju kod Ajačioa, kada je bilo 2:0.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala Anže je ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Lavala, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Deluje da bi Anže vrlo lako mogao da iskoristi to što Grenobl igra katastrofalno u poslednje vreme, a na sve to su ovoj ekipi bodovi preko potrebni jer bi trijumfom pretekli drugoplasirani Sent Etjen, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 uz kvotu 2.55 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.