Utorak, 16/04 - Fudbal, Engleska, Liga 2
16/04Walsall vs Swindon TownUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
15/04/2024 17:10
Bliži se kraj regularnog dela engleske Lige 2. Volsol još ima šanse za plej-of, pogotovo ako pobedi Svindon. Zaostala utakmica se igra u utorak u 20.45.
Volsol

Posle dva vezana poraza šanse Volsola su znatno manje nego pre dve sedmice. Pred zaostali meč 40. kola u kome mu u goste dolazi Svindon nalaze se na 11. mestu sa 43 boda, ali je to samo tri manje od poslednjeg tima u zoni doigravanja a to je sedmoplasirani Krouli. Matematika kaže da Volsol i dalje ima dobre šanse da se nađe mešu četiri tima koji je u plejofu pokušati da dođu do Lige 1, ali je ostalo da se odigra stvarno još malo utakmica i morali bi da budu gotovo maksimalni u njima. Do kraja sezone ovaj tim igra još sa Bredfordom za vikend na svom terenu i onda, u poslednjem kolu, gostuje Vimbldonu krajem aprila.

Svindon

Gosti su odlično započeli sezonu, posle prvih devet kola bili su neporaženi ali je onda, kako to obično biva u engleskim nižum ligama, usledila kriza i u narednih devet kola imali su samo jednu pobedu i čak 6 poraza. Već tada je bilo jasno da ovaj tim nije kadar za velika dela i da će opstanak i ove sezone biti jedini cilj. Tako je i sada, na samo dva kola pre kraja. Svindon je tek na 19. mestu na tabeli ali od pretposlednjeg Satona ima 13 bodova više a iz ove lige ispadaju samo dva najslabija tima. Trenutno su u dobroj formi, u poslednje četiri utakmice imaju tri pobede i poraz, a iza sebe dva vezana trijumfa. Pokušaće u preostalim utakmicama, u kojima se, posle Volsola, sastaju još sa Grimzbijem na strani i Morkambom na domaćem terenu, da poprave plasman, ali i ako ne uspeju u tome ništa strašno.

Predlog

U prvom delu sezone Svindon je bio siguran u duelu sa Volsolom i slavio je sa 2:0 pred svojim navijačima. I sad su u nešto boljoj formi, što je njihov adut, ali su bodovi potrebniji Volsolu koji ima priliku da ode u doigravanje. Zato izbegnite konačan ishod i igrajte na golove a njih bi trebalo da bude makar tri. za 3+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.60.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.