Sreda, 17/04 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
17/04Dandi vs RendžersPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
16/04/2024 08:07
U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Dandija i Rendžersa. Početak ovog susreta je zakazan za 21h.
Dandi

Fudbaleri Dandija se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli i ono što je najbitnije je da je ova ekipa obezbedila plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu, ovaj tim je ostvario dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Aberdina, kada nije bilo pogodaka, a sve to je bilo dovoljno za plasman u doigravanje.

Rendžers

Što se tiče Rendžersa, deluje da timu sa Ajbroksa polako ali sigurno izmiče naslov prvaka Škotske, iako je sve u jednom trenutku delovalo gotovo idealno za Policajce.
Naime, u prošlom kolu je Rendžers doživeo šokantan poraz na gostovanju kod Ros Kauntija kada je bilo 3:2, što je iskoristio Seltik i pobedom nad Sent Mirenom pobegao na četiri boda viška.
Pre toga su ova dva tima odigrala međusoban meč koji je završen bez pobednika (3:3).

Naš predlog

Dandi je već ostvario svoj primarni cilj i sigurno je da ova ekipa nema prevelikih motiva na ovom susretu, dok bi se Rendžers pobedom približio na samo bod zaostatka prvoplasiranom Seltiku, pa vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.