Četvrtak, 18/04 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
18/04Flamengo vs Audax São Paulo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/04/2024 08:21
Sredinom nedelje su na programu mečevi drugog kola brazilske Serije A, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Flamenga i Sao Paula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Flamengo

Flamengo ove sezone ima najviše moguće ambicije, što u brazilskom šampionatu, to u Kopa Libertadoresu.
U prvom kolu brazilske Serije A, tim sa Marakane je bio akter jednog neverovatnog meča na kom je ova ekipa odmerila snage protiv povratnika Atletiko Gojasa, a taj susret je završen rezultatom 1:2.
Zanimljivo je da je pri rezultatu 1:1, domaćin prvo promašio penal, a potom mu je i poništen pogodak nakon invervencije VAR-a, a Flamengo je do trijumfa stigao golom Pedra sa bele tačke u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
U međuvremenu je brazilski predstavnik uknjižio trijumf u Kopa Libertadoresu i to protiv Palestina (2:0).

Sao Paulo

Prošlu sezonu je Sao Paulo završio na katastrofalnom jedanestom mestu na tabeli, međutim, ovaj tim je došao do trofeja u brazilskom Kupu, i to nakon trijumfa nad upravo ekipom Flamenga, koja je protivnik u drugom kolu Serije A.
Naravno, ne smemo zaboraviti ni nedavni trofej u Superkupu Brazila, nakon što je Sao Paulo savladao Palmeiras, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Inače, trofej u Kupu je ovoj ekipi doneo plasman u Kopa Libertadores, a u prvom kolu novog šampionata Sao Paulo je izgubio od Fortaleze na svom stadionu, rezultatom 1:2.

Naš predlog

Sigurno je da će fudbaleri Flamenga dati sve od sebe da se osvete Sao Paulu za poraz u finalu brazilskog Kupa, što je jedan od glavnih razloga zbog čega vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.