Četvrtak, 18/04 - Fudbal, Ukrajina, Premier League
18/04Zorja vs Šahtjor DonjeckDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
16/04/2024 08:30
Posle dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč ukrajinskog šampionata, a ovog puta je reč o duelu između Zorje i Šahtjora. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 14:30h.
Zorja

Iako Zorja nije na najbolji mogući način započela ovogodišnje izdanje ukraijnskog šampionata, deluje da se ovoj ekipi nema šta zameriti za partije u poslednje vreme.
Naime, na pet poslednjih mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza, i to oba od Dinamo Kijeva, gde se zaista nije ni očekivalo da ovaj tim pobedi.
U prošlom kolu je trenutno desetoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Černomoreca, kada je bilo 1:0.
Na domaćem terenu je Zorja do sada odigrala jedanaest susreta i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i pet poraza.

Šahtjor

Šahtjor drži sve u svojim rukama kada je u pitanju naslov prvaka Ukrajine, i to pošto se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige, uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Dinamo iz Kijeva.
Na pet poslednjih mečeva u najkvalitetnijem rangu ukrajinskog fudbala ova ekipa je ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Vorskle, kada je bilo 0:1, a junak tog susreta bio je Sikan koji je postigao pogodak sredinom prvog dela igre, uz napomenu da je Šahtjor dobrih 40 minuta igrao sa igračem manje, nakon isključenja Zubkova.

Naš predlog

Na četiri od poslednjih pet duela na svom stadionu je ekipa Zorje uspela da pobedi, mada je ovog puta protivnik ubedljivo najbolji tim Ukrajine koji je svakako favorit i na ovom duelu.
Ipak, najmanje što fudbaleri Zorje mogu da urade je da postignu makar jedan pogodak na ovom meču, a deluje da im ni Šahtjor neće ostati dužan pa savetujemo igru GG uz kvotu 1.85 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.