Sreda, 17/04 - Fudbal, Hrvatska, HNL
17/04Dinamo Zagreb vs VaraždinUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
9 / 10 Ulog
16/04/2024 13:15
Ovaj meč trebalo je da bude igran još letos u okviru 5. kola ali mu je tek sada nađen termin. Utakmica u Maksimiru igra se u sredu od 17 časova.
Dinamo Zagreb

Na kraju bi ovo mogla da bude baš uspešna sezona za Modre iz Maksimira. Izgledalo je da će se pozdraviti sa titulom ove godine ali su oni bili uporni i blizu su duple krune u Hrvatskoj, dok su napravili iskorak i u Evropi i igrali u osmini finala Lige konferencija. Što se prvenstva tiče, a to nam je u fokusu, nalaze se na drugom mestu sa 5 bodova manje od Rijeke ali i utakmicom manje. To je ovaj meč sa Varaždinom koji je trebalo da se igra još letos ali je zbog obaveza Dinama u Evropi ostavljen za kasnije. Za puno kasnije. Ukoliko Modri osvoje bodove dolaze na samo dva boda minusa u odnosu na Riječane i pri tom imaju i međusobni duel sa ovim timom do kraja sezone. Dinamo je dva puta u kratkom rou pobedio Hajduk u Splitu, pa zašto ne bi i Rijeku na Rujevici? Dinamo je u seriji od 5 pobeda u prvenstvu a prošlog vikeda je slavio na gostovanju kod Gorice sa 2:0.

Varaždin

Gosti su bez briga i ovaj zaostali meč čekaju na 7. mestu na tabeli sa dva boda manje od ekipe Gorice. Ta šesta pozicija je cilj Varaždina do kraja sezone jer do Evrope ne mogu a ni da se bore za opstanak, pošto je Rudeš odavno otpisan. Karakteristično za Varaždin je da igra dobro i čvrsto na strani. Na dva prethodna gostovanja pobedili su u Osijeku i Koprivnici i to oba puta sa po 1:0. Od Rijeke su poraženi 2:0 na Rujevici a u Zagrebu, u Maksimiru, igrali su pre dva meseca i poraženi su samo sa 1:0. Njima jedino ne prija kada gostuju na Poljudu, u Spšlitu su izgubili u Kupu Hrvatske sa 5:0, a i u prvenstvu sa 3:1.

Predlog

Pobeda Dinama ne dolazi u pitanje ali će Varaždin skupo prodati kožu. Opet će zatvoriti sve prilaze svojoj mreži i zato je naš predlog igra na manji broj golova. Za igra 0-3 gola koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.