Sreda, 17/04 - Fudbal, Bugarska, Bugarski kup
17/04CSKA Sofija vs Botev Plovdiv1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/04/2024 15:34
CSKA iz Sofije će u okviru prvog meča polufinala nacionalnog kupa Bugarske dočekati ekipu Boteva. Utakmica je na programu u srijedu od 18 časova.
CSKA

Tim iz Sofije je porazom u poslednjem kolu šampionata proteklog vikenda značajno sebi umanjio šanse za bilo kakvog uključivanje u trku za titulu. Trenutno se nalaze na 3. mjestu sa 60 osvojenih bodova, sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Ludogoreca, pa je realnije očekivati da će se boriti za poziciju broj 2. Prethodnih sezona su bili veoma blizu tituli koja im je izmicala u poslednjim kolima i čini se da je tim iz Razgrada ove sezone naučio lekciju. U poslednja 3 meča CSKA je upisao 2 poraza, pa bi u ovom meču sve sem trijumfa bilo razočaravajuće.

Botev

Tim iz Plovdiva je trenutno na 8. mjestu nacionalnog šampionata sa 41. osvojenim bodom i još uvijek imaju šanse da u preostalih par kola regularnog dijela sezone upadnu među 6 najboljih ekipa i krenu da se bore za Evropu. Ipak izlazak na međunarodnu scenu je dosta realniji kroz kup takmičenje gdje su dogurali čak do polufinala. U prethodnoj rundi kupa su eliminisali Spartak iz Varne rezultatom 2:1, a u poslednjem kolu šampionata su slavili protiv Boteva iz Vratse rezultatom 2:0.

Prijedlog

Mišljenja smo da domaći tim ima više kvaliteta i da će uz pomoć domaćih navijača slaviti pobjedu. Kvota na njihov trijumf je 1.65 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.