Sreda, 17/04 - Fudbal, Portugalija, Kup Portugala
17/04Porto vs Vitorija GimaraisUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/04/2024 15:41
Porto će u okviru reavnš meča polufinala nacionalnog kupa dočekati ekipu Viktorije Gimaraeš. Utakmica je na programu u srijedu od 21 čas i 15 minuta.
Porto

Mogla bi ovo biti jedna sezona za zaborav u kojoj je Konseisaova ekipa već na zimu ostala bez realnih šansi za titulu ali još je još gore i za poziciju broj dva, koja garantuje barem kvalifikacije za Ligu šampiona. Grupnu fazu ovog takmičenja su uspijeli proći ali su eliminisani u šesnaestini finala od strane Arsenala i to posle penala. Od tog meča čini se da je sve krenulo naopako po ovu ekipu, a previranje unutar samog kluba su samo dodatno doprinijela već nestabilnoj situaciji. U nacionalnom šampionatu već 3 meča ne znaju za trijumf, a upisali su čak 2 vezana poraza. Kup im ostaje kao jedina utjeha da mogu do trofeja u sezoni koju će željeti što prije da zaborave.

Viktorija

Tim iz Gimaraeša je ove sezone pružio odlične partije i potpuno su zasluženo tu gdje jesu. U nacionalnom šampionatu na samo 2 boda od Porta i nalaze se na poziciji broj 5, koja im garantuje izlazak u Evropu. Sigurno je da će se do kraja pošteno "porvati" sa svima kako bi došli do možda i pozicije broj 3! U kupu su takođe dogurali daleko ali ih je poraz u prvom meču koji su igrali na svom terenu (0:1) značajno udaljio od plasmana u finale. U ovom meču će juriti gol zaostatka ali sigurno je da se neće predati tek tako i bez borbe. U sjajnom su nizu mečeva bez poraza i njihova forma bi trebalo da brine sve na Dragau.

Prijedlog

Mišljenja smo da će gosti odigrati napadački te da ćemo u tom slučaju gledati jedan meč sa veliki brojem golova. Prema tome predlažemo vam igru 3+ po kvoti 1.80 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.