Petak, 19/04 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
19/04Botafogo vs Atletiko GO1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/04/2024 08:23
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Atletiko Gojasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Botafogo

Fudbaleri Botafoga su prošle sezone na jedan krajnje neverovatan način ostali bez naslova prvaka Brazila, i to pošto je ova ekipa u jednom trenutku imala čak i dvocifrenu prednost u odnosu na Palmeiras, ali su na kraju crno-beli poklekli u finišu što je brazilski velikan umeo da iskoristi i dođe do novog naslova prvaka.
U prvom kolu novog izdanja brazilske Serije A ova ekipa je doživela poraz na gostovanju kod Kruzeira u jednom sjajnom susretu na kom smo videli čak pet pogodaka, a na kraju je bilo 3:2 za domaćina.

Atletiko Gojas

Atletiko Gojas je prošle sezone igrao dosta dobar fudbal što je bilo dovoljno za povratak u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa je na kraju završila na četvrtom mestu na tabeli Serije B, što je ujedno i poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasman u viši rang, a u poslednjem kolu je ovaj tim pred svojim navijačima savladao Gvarani sa 3:0 i tako i definitivno stigao do plasmana u društvo najboljih.
U prvom kolu novog izdanja Serije A ova ekipa je poražena na svom terenu od Flamenga sa 1:2.

Naš predlog

Botafogo želi da upiše prvi trijumf u prvenstvu, a Atletiko Gojas će se teško oporaviti od prošlog kola i duela protiv Flamenga pošto je ova ekipa pri rezultatu 1:1, prvo promašila jedanaesterac, a kasnije je i gol poništen nakon intervencije VAR-a, i na sve to je tim sa Marakane do pobede stigao sa bele tačke u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
Sve to bi morao da iskoristi Botafogo i upiše prvi trijumf u prvenstvu, pa vam predlažemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.70 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.