Petak, 19/04 - Fudbal, Francuska, National
19/04Red Star vs Dižon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/04/2024 08:42
Francuska treća liga polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Red Stara i Dižona. Početak ovog meča je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Red Star

Fudbaleri Red Stara se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli i više nema nikakve sumnje da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Ligi 2.
Naime, trenutno ova ekipa ima čak trinaest bodova viška u odnosu na trećeplasirani Martik, a kako će na kraju dve prvoplasirane ekipe izboriti plasman u Ligu 2, matematika kaže da bi Red Star ukoliko pobedi Dižon i definitivno obezbedio povratak u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Marinjana, kada je bilo 0:2.

Dižon

Ne tako davno je Dižon bio član najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, pa je sigurno utisak da ovom klubu nije mesto u trećoj ligi, međutim, kako sada stvari stoje deluje da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u ovom rangu takmičenja.
Naime, trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Nior, pa je teško očekivati da se Dižon uključi u borbu za to drugo mesto.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila protiv Orleana sa 1:0.

Naš predlog

Utisak je da Red Star želi što pre da i matematički osigura povratak u Ligu 2, a ukoliko domaćin pobedi na ovom duelu to će se i dogoditi pa je i više nego jasno zašto vam ovde preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.70 u Primobetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.