Četvrtak, 18/04 - Fudbal, Danska, 1st Division
18/04Sonderjiske vs Vendyssel1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/04/2024 19:44
Sonderjiske će u okviru 26. kola druge lige Danske u grupi za promociju dočekati ekipu Vendisela. Utakmica je na programu od 18 časova.
Sonderjiske

 

Nakon dvije sezone provedene u drugom rangu takmičenja, Sonderjiske je veoma blizu povratka u elitu. Klub koji je prije svega par godina igrao kvalifikacije za Ligu Evrope i značajno nazadovao u prethodnih par sezone ali bi povratak u elitu mogao da znači i ozdravljenje kluba. Trenutno su na prvom mjestu na tabeli sa 55 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Alborg, a prve dvije pozicije na tabeli donose direktan plasman u Super ligu. Imaju sedamnaest bodova više od prvog pratioca i na današnjem meču bi trebali proslaviti promociju.

 

Vendisel

 

Ekipa Vendisela je uspijela da se plasira u grupu za doigravanje tj. promociju u viši rang, ali je to bio maksimalan uspijeh. Trenutno se nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova, kao i većina klubova ispod prve dvije ekipe. U poslednjih 5 kola ne znaju za trijumf, a u poslednja 2 meča su upisali remije. U poslednjem kolu su remizirali protiv Koldinga u meču bez golova. Ovo je meč bez ikakvog rezultatskog značaja za njih pa treba očekivati veću minutažu za momke sa klupe.

 

Naš prijedlog

 

Mišljenja smo da će domaćin slaviti, a kvota na tako nešto je 1.60 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.