Petak, 19/04 - Fudbal, Italija, Serija B
19/04Palermo vs ParmaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
18/04/2024 07:59
Italijanska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Palerma i Parme. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Palermo

Primarni cilj Palerma je svakako bio plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, međutim, tim sa Renco Barbere će se za početak sasvim sigurno zadovoljiti i sa plasmanom u doigravanje.
Trenutno se nekadašnji učesnik evropskih takmičenja nalazi na šestom mestu na tabeli uz osam bodova viška u odnosu na devetoplasiranu Pizu, pa plasman u plej-of ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš remizirao na gostovanju kod Kosence, kada je bilo 1:1.

Parma

Parma je bez ikakve sumnje tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala, o čemu najbolje svedoči i prvo mesto na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Komo, ali i osam bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Veneciju, a poznato je da će na kraju dve najbolje prvoplasirane ekipe doći do plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je nekadašnji osvajač Kupa UEFA ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Specije, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako su Palermu potrebniji bodovi, smatramo da ovaj tim neće uspeti da savlada Parmu koja igra dosta dobro ove sezone, a možda baš timu sa Enio Tardinija i bod na gostovanju donese direktan plasman u Seriju A nekoliko kola pre kraja, pa vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.44 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.