Subota, 20/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
20/04Luton vs BrentfordDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
18/04/2024 15:48
Domaćin pokušava da uhvati slamku spasa kada je opstanak u pitanju. Meč protiv Brentforda igra se u londonskom predgrađu u subotu od 16 časova.
Luton

Jedno kratko vreme tokom sezone Luton je proveo van zone ispadanja ali je uglavnom bio među tri poslednje ekipe na tabeli. I sada su ispod crte na 18. mestu sa 33 boda, samo jednim manje od Notingem Foresta. Šanse postoje pre svega zbog izrešene kazne Šumarima od strane Saveza, ali i oduzimanju bodova Evertonu. Za Luton je važno da ostavi Barnli iza sebe, što bi značilo da su dve ekipe ispod njih, s obzirom da je Šefild Junajted otpisan, a onda da napadnu neku ekipu koja je ispred. U prošlom kolu nisu imali nikakve šanse na gostovanju Mančester Sitiju ali su zato pre toga osvojili kapitalne bodove u duelu sa Bornmutom. Do kraja sezone, posle Brentforda, igraju još sa Vulvsima i Vest Hemo na strani te Evertonom i Fulamom na svom terenu.

Brentford

Pčelice su se dozvale pameti u poslednjem trenutku i nizom od četiri meča bez poraza malo se odaljili od opasne zone. Ipak, pobedu su zabeležili tek prošle sedmice protiv Šefild Junajteda, a pre nje imali su seriju od devet utamica bez trijumfa sa 5 poraza i 4 remija. Sada imaju 32 boda, to je za 7 više od Lutona koji je prvi ispod crte, ali bi pobeda Šeširdžije dovela na samo 4 boda razlike. Ipak ne bi Brentford smeo da strahuje za svoj status pošto će u poslednja četiri kola igrati protiv Evertona i Bornmuta na strani, kao i Fulama i Njukalsa na svom Komjunitiju. Čini se da bi i jedan trijumf bio dovoljan, a posebno ako bi to bio ovaj u Lutonu.

Predlog

Jesenas je Brentford pobedio Luton sa 3:1 i to je bio prvi premijerligaški okršaj ova dva tima. Sastajali su se i ranije ali u Čempionšipu. I jednima i drugima su bodovi neophodni s tim da bi gostima i remi u ovakvoj konstelaciji odgovarao. Za Luton je samo pobeda u igri i očekujemo žestoke napade ka golu gostiju. To nosi veliku opasnost po njihovu mrežu, pa smo ubeđeni da u ovom meču mora biti golova. Naš predlog je GG sa koeficijentom 1.50 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.