Subota, 20/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
20/04TSC Bačka Topola vs Vojvodina1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/04/2024 15:59
Samo šest dana posle prethodnog duela ove dve ekipe se ponovo sastaju, sada na startu plej-ofa i meč se ne igra u Novom Sadu nego u Bačkoj Topoli. Početak je planiran za 15 časova u subotu.
TSC

Ekipa iz Bačke Topole ne bi trebalo da ima turbulentan plej-of. Nalaze se na trećem mestu na tabeli i sva je prilika da će na njemu i okončati sezonu. To je pad za jednu poziciju u odnosu na prethodno prvenstvo kada su bili vicešampioni ali se nikako ne može nazvati neuspehom. Igrali su čak 10 utakmica u Evropi, rezultati su, blago rečeno, bili slabi, ali su stekli jedno veliko iskustvo. Ostalo je još 7 utakmica, od drugoplasiranog Partizana su udaljeni 10 bodova, a toliko je za njima u zaostataku Vojvodina. Pre 6 dana su izgubili na Karađorđu sa 3:2 a Novosađani su pobedonosni gol postigli u sudijskoj nadoknadi. Da su sačuvali 2:2 verovatno bi bili sigurni na trećem mestu, ovako ne bi smeli još jednom da izgube od Vojvodije u kratkom roku.

Vojvodina

Lale su u odličnoj formi, napradovali su na tabeli ali su ujedno uspeli i da izbore plasman u polufinale domaćeg kupa. Imali su malo sreće na žrebu, izbegli su \'\'večite\'\' u polufinalu ali će morati na gostovanje u Kragujevac kod odličnog Radničkog. Ta utakmica planirana je za sredu i su+igurno da će biti u podsvesti ekipi iz Novog Sada. Što se prvenstva tiče Vojvodina će pokuašti da zadrži četvrtu poziciju i tako se, kroz ligu, još jednom izbori za izlazak u Evropi. Neće biti lako, Kragujevčani imaju isti broj bodova kao i oni, dok je Čukarički sakupio samo dva manje. Trijumf protiv TSC-a u prošlom kolu im je mnogo značio a još jedna pobeda nad timom iz Bačke Topole bila bi pun pogodak.

Predlog

Ovo je treći ovosezonski duel ova dva tima a uspešnija je u prva dva bila Vojvodina. Slavile su Lale i u Topoli jesenas i u Novom Sadu prošle sedmice. Teško je očekivati da pobede i treći put odlični TSC, pa je naš predlog za ovaj meč jedinica, mada će gosti biti opterećeni i skorim polufinalnim mečom u kupu. TSC nema tih \'\'briga\'\' i njima je samo ostalo prvenstvo. Za jedinicu se u kaldionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.