Nedelja, 21/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
21/04Novi Pazar vs VoždovacUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
19/04/2024 11:51
U prvom kolu plej-auta u gradu na Jošanici sastaju se Novi Pazar i Vozdovac. Utakmica je planirana za nedelju u 20 časova.
Novi Pazar

Pazarci nisu ispunili svoje takmičarske cilje u sezoni i sada im preostaje da sačuvaju ovu 9. poziciju na tabeli, tačnije da budu prvi u ovoj slabijoj polovini superligaške tabele. Činilo se na polovini prvenstva da Pazaru ne može da izmakne plej-of pa ni bitka za plasman u Evropu, ali su katastrofalnim rezultatima u vreme dok je na klupi sedeo Igor Matić doveli sebe u ovakav položaj. Uz sve to nisu uspeli da uđu u polufinale Kupa Srbije, što im je bila jedina šansa da se nađu u Evropi naredne jeseni. Sva pojačanja koja su doveli ove sezone ispostavilo se da i nisu bila preko potrebna jer bi i bez njih Novi Pazar moga do opstnaka. U proplom kolu gledali smo lepu utakmicu između Novog Pazara i Radničkog iz Niša, meč je završen 2:2 a golove za Pazar postigli su mladi Petković i iskusni Ljajić.

Voždovac

Seriju bez pobede Zmajevi su produžili na 12 mečeva uključujući i poraz na penale protiv Partizana u Kupu Srbije. Izgleda da se se \'\'na krovu\'\' reračunali kada su zimus drastično podmladili tim računajući da su stekli dovoljnu zalihu bodova za opstanak u eliti. Od tima koji je pred Novu godinu bio u gornjem delu tabele Voždovčani su se spustili do 14. mesta sa 30 bodova, samo 4 više od Železničara koji je pretposlednji. Sada više ni opstanak nije toliko izvestan i bila bi prava katastrofa da tim koji, od kada je prvoligaš, nije imao većih izazova, ispadne u drugu ligu. Moramo priznati da nisu imali ni mnogo sreće u nekim utakmicama a pre sedam dana su poraženi na svom terenu od kragujevačkog Radničkog. U narednih sedam utakmica prvi je zadatak da izbegnu dve poslednje pozicije koje direktno vode u Prvu ligu Srbije, ali i 13. i 14. mesto koji vode u baraž.

Predlog

Zmajevi su bili uspešniji od Pazaraca u regularnom delu sezone. \'\'Na krovu\'\' je bilo 1:0 za Voždovac a kraj Jošanice rezultat je bio 2:2. Pazar igra za čast jer ne verujemo da će imati problema oko opstanka dok je Voždovčanima svaki meč kvalifikacioni. Prednost dajemo domaćinu i predlažemo igru domaćin daje dva gola sa kvotom 1.85 u kladionici SuperBet za T12+.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.