Nedelja, 21/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
21/04Aston Vila vs BornmutUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
19/04/2024 12:15
Uspešna sedmica je iza Vile, pobedili su Arsenal u gostima i uspeli da se probiju u polufinale Lige konferencija. Sada imaju imperativ pobede protiv Bornmuta u nedelju od 16 časova.
Aston Vila

Loše vesti stigle su za engleske klubove posle revanš mečeva četvrtfinala u evropskim kupovima. Iz Evrope su ispali Mančester Siti, Arsenal, Liverul i Vest Hem, u Ligi šampiona odnosno Ligi Evrope, a jedino je Aston Vila prošla u polufinale u Ligi konferencija. To i definitivno znači da će Premijer liga naredne jeseni davati samo 4 predstavnika u Ligi šampiona pošto Englezi ne mogu da budu među dve najuspešnije lige ko UEFA koeficijentu, a niko ne može preko Lige Evrope u elitno takmičenje. Dakle, ako Vila želi u Ligu šampiona mora da zadrži četvrto mesto, na kome je sad sa tri boda više od Totenhema ali i utakmicom više od Pevaca. U četvrtak su tek posle penala eliminisali Lil i pitanje je koliko im trebaju nove obaveze u Evropi pred rasplet u Premijer ligi.

Bornmut

Retki su timovi koji imaju ovako lagodan finiš sezone kao Trešnjice iz Bornmuta. Oni su svoje planove ispunili \'\'pre roka\'\', i već odavno su obezbedili nastup u Premijer ligi i naredne sezone. To je bio prevashodni cilj ali bi bilo šteta da se u Bornmutu zadovolje samo pukim opstanom kada igraju tako dobro i mogu do neke mnogo bolje pozicije nego što je trenutno 13. mesto. Samo dva boda imaju manje od Brajtona na desetoj poziciji a ukoliko bi na kraju bili u gornjoj polovini tabele, bio bi to sjajan rezultat za tim i trenera Areolu. Na početku sezone činilo se da je Bornmut jedan od najvećih kandidata za ispadanje, ali su oni sredinom sezone u potpunosti preokrenuli situaciju. U dva prethodna kola nisu pobedili, ali nisu imali ni sreće. U Lutonu su izgubili 2:1 posle preokreta a protiv Junajteda su ostali bez pobede i pored odlične igre.

Predlog

Bornmut igra napadački na svakom stadionu pa će tako i an Vila Parku u Birmingemu. Aston Vila ima imperativ pobede da bi zadržala četvrtu poziciju i borila se sa Totenhemom do kraja sezone za poslednju kartu za Ligu šampiona. Neće biti lako domaćinu da dođe do pobede i nama su golovi izvesnija mogućnost. Za 3+ kvota je 1.45 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.