Subota, 20/04 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
20/04Hajdenhajm vs RB Leipzig1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/04/2024 12:26
Nemačka Bundesliga polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hajdenhajma i Lajpciga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Hajdenhajm

Fudbaleri Hajdenhajma igraju iznad svih očekivanja u svojoj povratničkoj sezoni u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli i ono što je svakako izvesno je da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Hajdenhajm je ostvario jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Bohuma, kada je bilo 1:1.

Lajpcig

Lajpcig će po svemu sudeći do kraja šampionata voditi veliku borbu za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, a trentno se popularni Bikovi nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirana Borusija iz Dortmunda.
U poslednje vreme Red Bul beleži dosta dobre partije u prvenstvu pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila četiri trijumfa i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Volfsburga, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Iako Hajdenhajm ove sezone igra dosta dobro na svom stadionu, mora se priznati da su Lajpcigu bodovi preko potrebni, pa vam savetujemo da se fokusirate na dvojku koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.