Subota, 20/04 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
20/04Gremio vs Cuiabá1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/04/2024 13:04
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vikend su na programu mečevi trećeg kola. Ovog puta smo za vas pripremili duel između Gremija i Kujabe, koji je zakazan za 23:30h.
Gremio

Fudbaleri Gremija slove za jedne od glavnih favorita za naslov prvaka Brazila, međutim ovaj tim nije na najboji mogući način započeo ovogodišnje izdanje brazilske Serije A.
Naime, u prvom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Vasko da Game, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Ipak, u prošlom kolu su Žoao Pedro i drugari na svom stadionu bez većih problema savladali ekipu Atletiko Paranensea sa 2:0.

Kujaba

Kujaba je spojila tri sezone u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a apsolutno nema nikakve dileme da će i ovog puta primarni cilj ove simpatične ekipe biti opstanak u društvu najboljih.
Do sada je Kujaba odigrala samo jedan duel u prvenstvu i to na gostovanju kod Atletiko Paranensea na kom je ova ekipa ubedljivo poražena rezultatom 4:0.
Ako je suditi samo na osnovu tog meča, deluje da se fudbalerima Kujabe crno piše ove sezone.

Naš predlog

Kao što smo već u samom uvodu ovog teksta konstatovali, Gremio je po našem mišljenju jedan od glavnih favorita za naslov prvaka Brazila, i prosto ukoliko želi da bude konkurentan u borbi za titulu, ovaj tim mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.