Subota, 20/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
20/04Lester Siti vs Vest Bromvič AlbionUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
19/04/2024 19:34
Lester će u okviru 44. kola Čempionšipa ugostiti ekipu Vest Bromič Albiona. Utakmica je na programu u subotu od 13 časova i 30 minuta.
Lester

Lisice su ispustile čak 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu i time ugrozili svoj ekspreni povratak u Premijer ligu. Trenutno se nalaze na drugom mjestu na tabeli sa 88 osvojenih bodova, bodom manje od prvoplasiranog Ipsviča ali i sa utakmicom manje. U poslednje vrijeme igraju veoma slabo, pa su tako u poslednjih 5 kola upisali čak 3 poraza. Trenutno su u useriji od 2 uzastopna poraza, od kojih je poslednji bio protiv Plimuta sa 1:0. Imaju drugu najbolju odbranu u ligi sa 38 primljenih golova.

Vest Bromič

VBA će se ove sezone za plasman u Premijer ligu boriti kroz doigravanje sa ostale tri ekipe koje se nađu u plejofu. Nakon serije mečeva u kojima nisu znali za poraz, u poslednjem kolu su poraženi od Sanderlenda na domaćem terenu sa 0:1. Sa 72 osvojena boda trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli i glavni cilj će im biti zadržavanje upravo te pozicije, pošto šestoplasirani Norič ima samo bod manje. U prvom meču ove sezone poraženi su od Lestera sa 1:2.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će ovo biti jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.63 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.