Ponedeljak, 22/04 - Fudbal, Srbija, Superliga
22/04Mladost Lučani vs Napredak1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/04/2024 12:40
Kruševljani u lošem momentumu idu u Lučane a meč prvog kola plej-ofa igra se u ponedeljak u 18 časova.
Mladost

Lučanci su plasmanom u plej-of ispunili zacrtane ciljeve za ovu sezonu. Ovaj meč bi mogao da im osigura 7. poziciju a teško je poverovati da Dragačevci imaju šansu da budu među prih šest timova. Evropa je dosta daleko, ali to, ponavljamo, nije ni bio plan. Imaju šansu da se revanširaju Kruševljanima za poraz u Lučanima u poslednjem meču u prvom delu prvenstva. Sredinom decembra Napredak je pobedio u Lučanim sa 2:1 i tako neutralisao poraz od istog rivala u Kruševcu u ranoj fazi takmičenja. Mladost je u poslednjih šest kola u regularnom delu sezone pobedila samo jednom i to protiv Radničkog iz Kragujevca, kada su i obezbedili plej-of i kao da su im tada splasnule ambicije što je kulminiralo čudnim porazom u poslednjem kolu od IMT-a na svom terenu.

Napredak

Čarapani su u još lošijem momentumu od Lučanaca u ovom trenutku. Ne samo zbog poraza od poslednjeplasiranog Radnika u prošlom kolu u Kruševcu, već i zbog odlaska trenera Vladimira Gaćinovića neposredno nakon tog meča. Iskusni trener koji je Napredak uveo u plej-of, mada ga je preuzeo u vreme kada su Čarapani bili pretposlednji na tabeli, bio je rezigniran zalaganjem svojih fudbalera u duelu sa Surduličanima i odmah je predsedniku Neneziću saopštio da odlazi iz Lazarevog grada. Do kraja sezone Napredak će voditi Ivan Stefanović, trener koji je već nekoliko puta bio vatrogasac, a očekuje se da pred start priprema u Kruševac doće neki drugi stučnjak. Ambicije su zadovoljene a nenezić je poručio da u plej-ofu neće igrati fudbaleri koji ne produže ugovor.

Predlog

Napredak kao da se već raspustio, šteta zbog tima koji je igrao sjajno u jednom periodu, i to posebno na gostovanjima a pobedom u Humskoj protiv Partizana verovatno je i odlučio šampionsku trku. Zato očekujemo pobedu Mladosti u Lučanima a za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.