Petak, 26/04 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
26/04Jong Ajax vs Roda JCDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
21/04/2024 15:36
Jong AZ će u okviru 35. kola druge lige Holandije dočekati ekipu Venla. Utakmica je na programu u ponedeljak od 20 časova.
Jong AZ

Omladinski pogon AZ-Alkmara je ove sezone ostvario veoma zapažene rezultate u drugoj ligi, a do kraja sezone će imati priliku da još više napreduju na tabeli, iako neće imati mogućnost učešća u plejofu. Trenutno se nalaze na 9. mjestu na tabeli sa 49 osvojenih bodova, a u poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo. U poslednjih 5 kola su upisali 3 poraza i 2 trijumfa, a tokom čitave sezone ih karakteriše dobra igra i sasvim solidna odbrana, što je za njih u prethodnih sezonama bio veliki problem.

Venlo

Ekipa Venla je trenutno na 12. mjestu na tabeli sa 45 osvojenih bodova, što je 5 bodova manje od prve ekipe u zoni doigravanja. Loša forma u poslednje vrijeme ih je koštala nešto boljeg plasmana na tabeli, pošto su u poslednjih 5 mečeva upisali čak 4 poraza i samo 1 trijumf. U poslednjem kolu su poraženi od Groningena koji je zaista kvalitetan sastav, a sigurno je da se Venlo neće predati sve dok postoji bilo kakva mogućnost plasmana u plejof zonu.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da gosti neće biti poraženi u ovom meču, pa vam predlažemo X2 po kvoti 1.70 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.