Ponedeljak, 22/04 - Fudbal, Francuska, National
22/04Sošo vs NiorDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
22/04/2024 05:30
Ovogodišnje izdanje francuske treće lige polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Niora. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Sošo

Kako sada stvari stoje fudbaleri Sošoa ove sezone neće uspeti ozbiljnje da se umešaju u borbu za plasman u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
Naime, trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Nior, koji između ostalog ovog puta i dolazi u goste kod Sošoa.
Ruku na srce ovaj tim igra sjajno u poslednje vreme, pa je tako Sošo na tri poslednja meča ostvario isto toliko trijumfa, ali se čini da se ova ekipa prekasno probudila.

Nior

Fudbaleri Niora ove sezone igraju dosta dobro i sigurno je da je ova ekipa jedan od glavnih favorita za plasman u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
Poznato je da će tamo na kraju sezone završiti dve prvoplasirane ekipe na tabeli, a trenutno se Nior nalazi na drugoj poziciji uz dva boda viška u odnosu na Martik, koji ima i meč viška, pa će ovo biti lepa prilika da ovaj tim pobedom u ovom kolu pobegne svom najbližem pratiocu na pet bodova viška, što bi po svemu sudeći moglo da predstavlja i nenadoknadivu bodovnu prednost.

Naš predlog

Iako Sošo igra sjajno u poslednje vreme, ne treba zaboraviti šta bi ovaj duel mogao da donese drugoplasiranom timu na tabeli, pa smo iz tog razloga mišljenja da gosti neće doživeti poraz na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da pokušate sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.55 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.