Utorak, 23/04 - Fudbal, Engleska, Liga 2
23/04Colchester United vs Donkaster Rovers1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/04/2024 14:00
U zaostaloj utakmici engleske Lige 2 Kolčester dočekuje ekipu Donkastera. Meč je planiran za utorak u 20.45.
Kolčester

Imao je Kolčester nekoliko sezona u trećem rangu takičenja ali je često igrao i u amaterskim ligama. Lako bi mogao ponovo da se preseli u Nacionalnu ligu, samo da je ostalo barej jedno kolo više do kraja sezone. Ovako, s obzirom da je ostalo još jedno kolo, i da oni imaju tri boda više od pretposlednjeg Satona, dovoljno je da u ove dve utakmice koje su im ostale osvoje samo jedan bod, i to pod uspelovom da Saton dobije svoj meč poslednjek kola i to sa ubedljivom razlikom jer Kolčester ima za 7 golova bolju gol razliku. Nije Kolčester uspeo u subotu da dođe do tog potrebnog boda protiv Nots Kauntija, izgubili su minimalnim rezultatom, a čak i da budu poraženi od Donkastersa ostaje im duel sa Kru Aleksandrom u poslednjem kolu i tim iz Eseksa tada može da reši svoje probleme.

Donkaster

Gosti su u najboljoj formi od svih timova u ligi i blizu su plasmana u plej-of. Donkaster ima devet uzastopnih pobeda u prvenstvu Lige 2, a u poslednjih 16 utakmica samo su jednom teren napustili pognute glave. Trenutno su na deobi 7. mesta sa Kroulijem, oba tima sakupila su po 67 bodova ali Donkaster ima do kraja dva meča, dok Krouli igra samo još jedan. I u poslednjem kolu će Donkaster gostovati, kod ekipe Džilindžema, koja jeste bolja od Kolčestera, pa je relanije da bodove potraže u ovom odloženom meču. U krajnjoj liniji kada pobedite devet puta uzastopno naravno da očekujete i deseti trijumf, a ako uđu u plej-of fudbaleri ovog kluba biće jedni od favorita za poslednju vizu za Ligu 1.

Predlog

Na poslednje četiri utakmice Donkaster je dao ukupno 13 golova. U subotu su dali četiri u trijumfu nad Berouom, još jednim timom koji je blizu ulaska u plej-of. Čini nam se da je dvojka izvesna a za pobedu Donkastera u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.