Sreda, 24/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
24/04Atletiko Mineiro vs PeñarolUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/04/2024 18:19
Kopa Libertadores se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Penjarola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:00.
Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira igraju dosta dobro na startu ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike, a nakon dva odigrana kola brazilski predstavnik se nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je nekadašnji šampion Brazila slavio na gostovanju kod Karakasa kada je bilo više nego ubedljivih 1:4, da bi u drugom kolu Hulk i drugari ostvarili veoma važan trijumf na svom stadionu protiv argentinskog Rosasrija, kada je bilo 2:1.

Penjarol

I slavni Penjarol ima velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores, a naravno, primarni cilj će biti plasman u nokaut fazu i već sada možemo konstatovati da to neće biti nimalo lak poduhvat.
Predstavnik Urugvaja se nakon dva odigrana kola nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri osvojena boda, što znači da je do sada ova ekipa ostvarila jedan trijumf i doživela jedan poraz.
U prošlom kolu je Penjarol nakon početnog poraza od Rosarija (1:0), odigrao jedan fantastičan meč i pred svojim navijačima deklasirao Karakas sa 5:0.

Naš predlog

Ono što je evidentno je da i jedni i drugi u poslednje vreme igraju mečeve sa velikim brojem pogodaka, pa iako je brazilski predstavnik favorit na ovom duelu, smatramo da je dosta sigurnije da se oprobate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.