Sreda, 24/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
24/04Argentinos Juniors vs KorintijansDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
22/04/2024 18:25
Pored Kopa Libertadoresa, sredinom nedelje nas očekuju i mečevi trećeg kola u Kopa Sudamerikani. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Argentinos Juniorsa i Korintijansa, koji je zakazan za 02:30h.
Argentinos Juniors

Fudbaleri Argentinos Juniorsa igraju promenljivo u dosadašnjem toku sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu svoje grupe u Kopa Sudamerikani, koja važi za drugo po kvalitetu klupsko takmičenje u Južnoj Americi.
U prvom kolu je tim sa stadiona "Diego Armando Maradona" odigrao sjajan meč na gostovanju kod Nasionala iz Asunsiona i slavio rezultatom 2:3.
Nažalost, u drugom kolu je predstavnik Argentine doživeo ubedljiv poraz na svom stadionu od Montevidea, kada je bilo 0:3.

Korintijans

Na prvi pogled deluje da Korintijans slovi za jednog od glavnih favorita za visok plasman u Sudamerikani, a prethodnih godina smo navikli da ovu ekipu gledamo u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Južnoj Americi, što nažalost ovog puta neće biti slučaj.
Trenutno se predstavnik Brazila nalazi na prvom mestu na tabeli svoje grupe uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Montevideo.
U prvom kolu je Timao remizirao na gostovanju kod upravo ove ekipe, dok je u drugom kolu nekadašnji šampion Brazila slavio na svom stadionu protiv Nasionala, kada je bilo čak 4:0.

Naš predlog

Sigurno je da će fudbaleri Argentinos Juniorsa dati sve od sebe da se iskupe svojim navijačima za onu katastrofu u prošlom kolu Sudamerikane, pa smo u velikoj meri ubeđeni da tim sa "Maradone" neće doživeti poraz na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1x uz kvotu 1.36 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.