Utorak, 23/04 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
23/04Željezničar vs Široki Brijeg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/04/2024 21:20
Željezničar će u okviru 28. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Širokog Brijega. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.
Željezničar

Popularni Željo igra jednu od najgorih sezona od osamostaljena Bosne i Hercegovine i do kraja prvenstva će voditi ogromnu borbu za opstanak. Tu zvuči malo nevjerovatno ali su rezultati ove sezone katastrofalni, što je dovelo da toga da se tim sa Grbavice trenutno nađe na pretposlednjem mjestu sa 27 osvojenih bodova. Igraju veoma promjenljivo, pa su tako u poslednja 3 meča upisali po trijumf, remi i poraz. Na domaćem terenu su osvojili 95% svojih bodova i jednostavno danas moraju trijumfovati ukoliko žele opstanak.

Široki

Tim iz Širokog je ove sezone daleko od očekivanog i njihova borba za izlazak u Evropu je okončana već na polusezoni. Trenutno se nalaze na 7. mjestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova i moglo bi se reći da su sve svoje brige prebrinuli. U poslednjem kolu su na domaćem terenu ubjedljivo savadali Igman iz Konjica sa 4:1 i za očekivati je da sada rasterećeno dođu na Grbavicu. Jasno je da je ovaj meč obavijen velom sumnje, pošto je kvota na domaćina veoma mala, pa tako nas ne bi čudilo da vidimo i neki penal ili crven karton za goste.

Naš prijedlog:

Predlažemo pobjedu domaćina po kvoti 1.55 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.