Utorak, 23/04 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
23/04Igman Konjic vs GOŠK Gabela1X2tip: X
6 / 10 Ulog
22/04/2024 21:25
Igman će u okviru 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu GOŠK-a. Utakmica je na programu od 16 časova.
Igman

Tim iz Konjica će se do kraja sezone sigurno grčevito boriti za opstanak u elitnom rangu, ali su trenutno najveći favoriti za ispadanje, uz već prežaljenu Zvijezdu 09. Sa 27 bodova i boljim međusobnim omjerom od Želje zauzimaju 10. mjesto, poslednje koje garantuje opstanak. U poslednje vrijeme igraju promjenljivo, a u poslednjem kolu su poraženi od Širokog sa čak 4:1. U ovom mjesecu ne znaju za poraz na domaćem terenu, pa je i u ovom meču za očekivati da ne upišu poraz.

GOŠK

Tim iz Gabele je sa 31. osvojenim bodom u malo boljoj situaciji od davljenika, a trijumf u poslednjem kolu protiv Tuzla Sitija je dodatno doprinijeo tome. Trenutno se nalaze na 8. mjestu na tabeli i u današnji meč će sigurno ući nešto rasterećenije. U poslednja 3 meča ne znaju za poraz, a u gostima znaju da odigraju veoma tvrde i kvalitetne partije. Za očekivati je da ovde ne zapinju previše, pošto bi im i bod veoma odgovarao.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da smo ovde najbliži igri X, pa vam je i predlažemo po kvoti 3.20 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.