Četvrtak, 25/04 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
25/04Libertad vs River Plata1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
23/04/2024 16:33
Dosadašnje izdanje Kopa Libertadoresa nam je donelo nekoliko veoma zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Libertada i River Plejta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Libertad

Fudbaleri Libertada igraju solidno u dosadašnjem toku najkvalitetnijeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi, a u prva dva kola predstavnik Paragvaja ima polovičan učinak, što je trenutno dovoljno za drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
U prvom kolu je Libertad poražen na gostovanju kod urugvajskog Nasionalal, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Ipak u drugom kolu je ova ekipa odigrala sjajan meč na svom stadionu i savladala ekipu Tačire sa ubedljivih 3:0.

River Plejt

Sigurno je da je River Plejt jedan od glavnih favorita za naslov prvaka Južne Amerike, pogotovu što se ovaj tim prošle sezone nije proslavio u Kopa Libertadoresu.
Stvari za sada teku po planu, pošto se aktuelni šampion Argentine trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
U prvom kolu su izabranici Martina Demikelisa slavili na gostovanju kod Tačire kada je bilo 0:2, da bi u drugom kolu argentinski predstavnik odigrao dosta dobar meč i savladao Nasional, a i tada je River Plejt slavio sa istim rezultatom.

Naš predlog

River Plejt želi što pre da prebrine sve brige oko plasmana u nokaut fazu Kopa Libertadores, ali i na sve to, ovaj klub želi sasvim sigurno da se iskupi svojim navijačima za poraz od Boke Juniors i eliminaciju iz Liga Kupa Argentine, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate 2 uz kvotu 2.10 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.