Sreda, 24/04 - Fudbal, Austrija, Bundesliga
24/04Rapid Vienna vs Sturm Graz1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
23/04/2024 17:20
Rapid iz Beča će u okviru 28. kola Bundeslige Austrije dočekati ekipu Šturma iz Graca. Utakmica je na programu u srijedu od 20 časova i 30 minuta.
Rapid

Tim iz Beča je uspio da se plasira u grupu za doigravanje i izlazak u Evropu, pa se trenutno nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 22 osvojena boda. Borba za titulu je daleko ali će se sigurno do kraja boriti za poziciju broj 3 i kvalifikacije za Ligu Evrope. U nizu su od 3 meča bez trijumfa, a u poslednjem kolu su poraženi upravo od Šturma u Gracu sa 1:0. Kod kuće nisu slavili puna dva mjeseca i sigurno je da će u ovom meču pružiti veoma jak otpor.

 

Šturm

Ekipa iz Graca je ozbiljno zakomplikovala bitku za titulu ove sezone i sigurno je da se do kraja neće tako lako predati. Trenutno su bodovno izjednačeni sa dugogodišnjim dominantim Salzburgom, sa 35 osvojenih bodova dijele prvu poziciju. U nizu su od 3 uzatopna trijumfa, a današnji meč je veoma važan za njih. U poslednjem kolu su slavili upravo protiv njih samo na domaćem terenu, kada je bilo 1:0, a tim iz Beča se nalazi u veoma lošoj formi i na poslednja 3 meča ne znaju za trijumf.

Naš prijedlog:

Prednost dajemo gostima, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 2.35 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.